s0Ldi3R First Blood
Брой мнения : 2 Skype: : Тук кажете своето скайп име Ника ви в CS : 0 Registration date : 26.08.2008
| Заглавие: До администратора на този форум Вто Авг 26, 2008 8:29 pm | |
| Здравейте, Предлагам ви да станете администратор един нов форум за AMX модове,а срещу това бих искал този форум amxmodx.all-up.com да си премести потребителите при нас или по-точно да обяви нов линк,където потребителите от този форум да се регистрират. Ето линк към другия форум - http://www.amx.bg2.info. Форумната система е IPB(Invision Power Board),която е много по-добра от phpBB. Предлагам ви поддомейн от типа име.amx.bg2.info + FTP акаунт + 30 MB свободно пространство,за да си качите някои ваши файлове като например ваш уебсайт,ваши модове,плугини и т.н.! Ако сте съгласни можете да ми пишете лично съобщение тук или в моя форум. Ако отхвърлете предложението ми,тогава можете да изтриете тази тема,пък и да го одобрите,отново можете да направите това.Очаквам вашия отговор и се надявам да е положителен. | |
|
Admin Admin
Брой мнения : 213 Skype: : speedy3454 Ника ви в CS : 0 Registration date : 09.08.2008
| Заглавие: Re: До администратора на този форум Сря Авг 27, 2008 2:57 am | |
| Еми аз много не те разбрах какво искаш да кажеш,искаш да си размениме форумите ли! Аз да ти дам този форум ати да ми дадеш твоя ли! | |
|
s0Ldi3R First Blood
Брой мнения : 2 Skype: : Тук кажете своето скайп име Ника ви в CS : 0 Registration date : 26.08.2008
| Заглавие: Re: До администратора на този форум Сря Авг 27, 2008 6:03 pm | |
| Не,не това имах предвид.Написах,че ако искаш можеш да преместиш този форум в моя. | |
|
Admin Admin
Брой мнения : 213 Skype: : speedy3454 Ника ви в CS : 0 Registration date : 09.08.2008
| Заглавие: Re: До администратора на този форум Сря Авг 27, 2008 8:58 pm | |
| lol,What!? е как да го преместа,искаш да кажеш сички теми да ги преместа от тоя форум в твоя | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: До администратора на този форум | |
| |
|